Ouderen door vrijwilligers Met je Hart Weert verrast met paastraktatie

WEERT – Stichting Met je Hart Weert heeft weer een glimlach getoverd op vele gezichten getoverd bij de ouderen.

Eenzaamheid slaat overal toe. Maar bij de toch al eenzame ouderen in Weert komt de coronacrisis extra hard aan. Daarom gaan de vrijwilligers van de Stichting Met je Hart Weert iedere keer weer op pad om de ouderen te bezoeken en verblijden. Deze keer konden ze mede door de sponsoring van weertzzz.nl, Crest Suikerwerken en Kaas & Ko weer een mooie paasverrassing bij hen brengen.

“Verbinding en verbonden zijn dat is waar het draait in deze periode. En voor ons heeft dit gebaar een grote impact. En onze Stichting is dan ook heel blij dat de ondernemers van Weert actief meedenken en iedere keer weer klaar staan”, aldus de coördinator van de Stichting in Weert, Leonora Schouwenaars Ravenhorst.

Vorig artikelMeer wateraanvoer voor droogtebestrijding in de Peelregio
Volgend artikelBAL plaatst zich voor de play-offs