Trots op unieke live-versie van The Passion in Roermond

Fotograaf: Floris Heuer / Nathan Reinds voor KRO/NCRV

ROERMOND – Nederland keek donderdagavond 1 april massaal naar het hoopvolle verhaal van The Passion vanuit Roermond. Het was een bijzondere en imposante editie zonder publiek. In Roermond zijn er trots op dat hub stad het decor was van het eerste grote live tv-evenement dat bijna 2,6 miljoen mensen met elkaar verbond.

Het was een bijzondere gewaarwording, maar ondanks de stilte op het Munsterplein heeft de kijker thuis The Passion op de eerste rij kunnen beleven. Ook verslaggever Anita Witzier liep in deze editie voor het eerst zonder publiek met het bekende verlichte kruis door de straten van Roermond en bezocht mensen die een bijzonder verhaal hebben bij het thema ‘Ik ben er voor jou’. Het verhaal en het thema waren actueler dan ooit en heeft mensen door het hele land geïnspireerd.

Bekijk The Passion terug via: https://www.npostart.nl/the-passion/VPWON_1289791

Vorig artikelParkeerplaats naast Ververshof wordt definitief bij Stadspark betrokken
Volgend artikelPaasmis live vanuit Ospel te volgen op WeertFM TV