Jubileumeditie Bospop verplaatst naar 2022

WEERT – De organisatie van Bospop heeft moeten besluiten om de jubileumeditie van Bospop te verplaatsen naar 8, 9 en 10 juli 2022.

“Vorig jaar werd iedereen verrast door de snelle ontwikkelingen rondom corona waardoor we genoodzaakt waren om onze jubileumeditie in 2020 te verplaatsen naar de zomer van 2021. Helaas blijkt het ook dit jaar niet haalbaar om Bospop te organiseren op de manier zoals jullie van ons gewend zijn. De huidige omstandigheden laten het niet toe.”, aldus Bospop.

De onzekerheden blijven te groot en de voorbereidingstijd is daardoor te kort. De organisatie heeft gekeken naar het uitwijken naar een andere datum in de zomer van 2021, maar ook dat lijkt niet mogelijk. Meerdere artiesten hebben hun tours verplaatst naar 2022.

Natuurlijk gaat de organisatie niet bij de pakken neerzitten en kijken ze vooruit naar Bospop 2022. Op dit moment zijn ze druk bezig om het programma zoveel mogelijk door te schuiven naar volgend jaar en dat ziet er goed uit. Ze verwachten snel nadere mededelingen over het programma te kunnen doen. Check hiervoor ook de site www.bospop.nl.

Tickets 2020 / 2021
De gekochte tickets voor 2020 / 2021 blijven geldig voor Bospop 2022. Uiteraard is het ook mogelijk je ticket tegen retourbetaling terug te geven. Alle online kaartkopers ontvangen omstreeks 15 april van Ticketmaster een e-mail met gedetailleerde informatie.

Heb je een niet online gekocht ticket, houdt dan de website, nieuwsbrief of Facebook in de gaten. De verkoop is tijdelijk stil gelegd en wordt op zaterdag 1 mei a.s. hervat.

Reserveer in ieder geval 8, 9 en 10 juli 2022 in je agenda.

Vorig artikelNieuw online platform voor aanpak criminaliteit buitengebied
Volgend artikelJubileumtraktatie Broederschap