KHN afdeling Weert: ‘dank voor Weert Doneert’

WEERT – Het bestuur en de leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN)-afdeling Weert bedanken de initiatiefnemers, sponsors, vrijwilligers, artiesten en het publiek van de goede doelen actie Weert Doneert.

Tijdens de liveshow afgelopen zaterdag 27 maart en doneeractie voor de Weerter Horeca werd ruim 100.000 euro opgehaald voor de Weerter horeca.

“Deze actie laat zien dat de inwoners van Weert en daarbuiten zeer betrokken zijn bij de Weerter horecazaken en ondernemers en ons een hart onder de riem wilt steken. Het overweldigende bedrag van 100.357, 48 euro geeft ons een zeer welkome steun in de rug om door deze zeer uitzonderlijke en moeilijke periode te komen. Deze actie laat zien dat je alleen misschien sneller loopt, maar uiteindelijk SAMEN verder komt!” aldus het bestuur van KHN Weert.

Ze willen iedereen nogmaals bedanken: “samen geven wij de Weerter horeca power”.

Vorig artikelSmolenaers produceert Interceptor van The OceanCleanUp
Volgend artikelMichelinsterren in Maasbracht, Roermond en Weert