Oud-raadslid Bert Lempens (72) overleden

WEERT – Na een kort ziekbed is oud-raadslid Bert Lempens (1948-2021) uit Weert zondag overleden. 

De heer Bert Lempens zat meer dan 35 jaar in de politiek waarvan van 2002 t/m 2014  als raadslid voor de Weerter VVD. In deze periode vervulde hij de nodige functies binnen de gemeenteraad, zoals voorzitter van de agendacommissie, lid van de raadscommissies Algemene Zaken, Welzijn, Economische Zaken en Ruimtelijke Ordening, voorzitter van de commissie Welzijn en fractievoorzitter lid van het presidium/fractievoorzittersoverleg. Daarnaast was hij actief voor tal van verenigingen zoals ‘Vrienden van het Jacob van Horne museum’. Ook was hij lid van de ‘Heren 17’ in Weert.

In 2014 ontving de heer Bert Lempens een koninklijke onderscheiding.

Naast zijn raadlidmaatschap was hij eigenaar van het grafisch bureau Lempens in Weert indertijd gevestigd aan de Maaspoort 14 zijn geboortehuis.

Vorig artikelF-16’s oefenen luchtgevechten boven land
Volgend artikelVertraging sanering voorhof stadspark