Culinaire ontdekkingsreis langs mooiste plekken Midden-Limburg

In het weekend van 10 en 11 april is er een avontuurlijke autoroute georganiseerd langs de mooiste plekken in Weert, Meijel en omgeving, met voor de deelnemers lekkere hapjes en gerechtjes onderweg.

De Reis & Spijs tour ‘Groote Heide – Peel’ brengt deelnemers door de provincies Limburg én Brabant, waarbij de route voert over onbekende wegen, door dorpjes en langs bezienswaardigheden. Op een aantal plekken is er de mogelijkheid om een wandelroute te volgen door de natuur, onder andere in Nationaal Park De Groote Peel.

Verspreid over de route komen de deelnemers bij 5 horecagelegenheden die van 12.00 tot 18.00 uur een take away gerechtje serveren om op te eten op een mooi plekje in de buurt. Startpunten in Limburg zijn Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert en Oppe Koffie in Meijel. Daarnaast worden ook horecapunten in Deurne, Mierlo en Waalre aangedaan. De route is circa 80 kilometer lang en de tour duurt zo’n 3 tot 4 uur.

Meer informatie en deelnamemogelijkheden zijn te vinden op de website www.reisspijs.nl

Vorig artikelWeert kandidaat landelijke opening Open Monumentendag 2021
Volgend artikelDe Grote Natuurles