Openingstentoonstelling Job Smeets museumW gaat toch door

Job Smeets | Studio Job

WEERT – MuseumW is volop bezig met de voorbereiding voor een prachtige expositie voor de officiële opening van het museum in het najaar. De inhoudelijke samenstelling van de tentoonstelling ‘Hotemetote’ (werktitel) gebeurt in goed overleg en nauwe samenwerking tussen de curator van het museum en Studio Job. 

Job Smeets heeft inmiddels, na een paar turbulente dagen waarin hem duidelijk werd dat zijn plannen om op korte termijn te gaan wonen en werken in Weert gedwarsboomd werden, laten weten dat de tentoonstelling toch gewoon door gaat.

Lees ook > Studio Job trekt bouwplan Boostenzalen terug

De tentoonstelling van Studio Job is de eerste in een reeks exposities die MuseumW heeft gepland.

Vorig artikelBenefietavond Steun de Weerter Horeca
Volgend artikelCampagne ‘Blijf Alert’ waarschuwt ondernemers voor fout geld