Wieërt Alaaif op zondag 14 februari

foto: Johan Horst

Wieërt Alaaif staat, na 5 succesvolle edities, bekend om de unieke organisatie en een zeer bijzonder artiestenprogramma. 

Op zondag 14 februari zal er een online artiestenprogramma uitgezonden worden via de Facebookpagina van Wieërt Alaaif. Het programma zal in de middag rond 14.00 uur uitgezonden worden en duurt ongeveer 2 uur. Verschillende artiesten zullen een optreden verzorgen.

Artiesten
Artiesten waaronder Big Bennie, Legata’s Lederhosen Power, Ron van roy, Patrick Hendriks, Roy Selder, Mark & Wilhelmien,  Ed & Frans, Stefan Wolter en Maurice Fermont zullen samen met de organisatie ervoor zorgen dat op carnavalszondag toch een muzikaal programma in de huiskamers te volgen is.

Voor meer informatie over Wieërt Alaaif en de definitieve tijden van het programma verwijzen we graag naar www.facebook.com/wieertalaaif

Vorig artikelOnderzoek naar 15de eeuwse toegangspoort kasteel Weert
Volgend artikelTor volgend jaor !!