Aanleg glasvezelnetwerk bedrijvenpark Zevenellen

Foto: OML BV

LEUDAL – DELTA Fiber Netwerk  gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk op Bedrijvenpark Zevenellen verzorgen. Onlangs sloten OML en DELTA Fiber Netwerk hiervoor een overeenkomst af. De eerste werkzaamheden starten medio 2021. Daarmee zijn toekomstige vestigers verzekerd van een sluitend én supersnel netwerk voor internet en telefonie.

Momenteel wordt het bedrijvenpark Zevenellen in de gemeente Leudal bouwrijp gemaakt. De eerste verkoop heeft inmiddels plaatsgevonden en in 2021 volgen meerdere bedrijven.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk is een Nederlands telecombedrijf. Zij sluiten zo veel mogelijk huishoudens en bedrijven aan op snel en stabiel glasvezel internet. Als topspeler in de markt biedt DELTA Fiber Netwerk al internet sinds 1981 en glasvezel internet sinds 2006. Inmiddels hebben al ruim 700.000 huishoudens en bedrijven een aansluiting via dit bedrijf.

Over Zevenellen
Zevenellen, gevestigd in de gemeente Leudal, is een duurzaam, multifunctioneel bedrijvenpark. Voor ondernemers de plek om duurzame ambities te verwezenlijken. Het terrein kent meerdere grondeigenaren, waaronder Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV (OML) en World Biobased Centre Zevenellen, die hun deel van het bedrijventerrein voor eigen rekening en- risico ontwikkelen. OML heeft 5 aandeelhouders, waaronder de gemeente Leudal. De gemeente verleent vergunning aan bedrijven die zich willen vestigen op Zevenellen. Afhankelijk van de aard van de activiteit kan dit ook de Provincie Limburg zijn. Zevenellen is prima bereikbaar over de weg en over water (haven). De ontwikkeling van het bedrijvenpark is goed voor de economie, werkgelegenheid en tevens voor de leefbaarheid van de inwoners van Leudal.

Over OML
OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Vorig artikelNyrstar Budel produceert zink op bijna volledig groene energie
Volgend artikelDes­ti­na­ti­on Mar­ke­ting Lim­burg gaat toe­ris­tisch Lim­burg pro­mo­ten