Vastelaovendjfietstocht tijdens carnavalszondag in Weert

WEERT – Carnavalszondag 14 februari wordt er een verklede fietstocht georganiseerd langs kroegen in Weert.

Duo’s en gezinnen kunnen tijdens deze Wieërter Vastelaovendj Alaafhaal-tocht vanaf 11:11uur tot 14:11uur bij acht deelnemende horeca-zaken drankpakketten afhalen. Ter bevordering van de doorstroom worden ‘fiets-drive-ins’ gemaakt. De organisatie is in handen van: https://www.livingfortheweekend.mx/

Dootj mej aan ‘De Wieërter Vastelaovendj Alaafhaal-tocht
Op zoondag 14 fibberwarie kunne duo’s en gezinne beej 8 daelnemendje horeca-zake wat aafhale. Van ‘ne Herst tot aan ‘n drânkpakkét. Dit verklédj, oppe fiets, langs de Alaafhaal-lokette. Um ‘n gooj spreî-jing vanne daelnemende duo’s en gezinne tot stând te brînge starte vae verdéldj oeëver de 8 zake en zeen d’r ter bevordering vanne doeërstroum ‘fiets-drive-ins’ gemaaktj.

Vae gaon langs: De Soos, Du Commerce, Denver, De Umbelder, Kaas en Co, De Brouwer, hostellerie Munten en ‘ne verrassing! ‘t Aafhale kân vanaaf 11.11 ore en de daelnemers kunne tot 14.11 ore eur Alaafhaal-menu op gaon hale. Uteraard preufdje beej di-j lokâsies toch effe de vastelaovendjsfeer. Eînmaol thoês kunne de daelnemers al det lekkers gaon oppeuzele en ongertûsse geneete van diverse ‘live-streams’ di-j dae middig georganizieërdj waere. (Wieërt Alaaif + Ed & Frans Bingo). Oeëze jury keusj nao de tocht béste verklédj-priêze di-j vae beej de top 3 aan hoês kaome oeëverhandige. Mejdoon kosj € 22,- en det gieët vör 100% nao de daelnemendje zake. Beej haarde raengel of iêsel wiêke vae uut nao ‘ne oeëverdékdje ‘drive-in’ wao dejje ’t hieële Alaafhaal-menu kuntj aafhale mét de auto.
Dootj mej en maaktj d’r mét os ‘ne schoeëne vastelaovendj-zoondig van!
Keesj eur startlokâsie inne webshop en kouptj ‘n Alaafhaal-menu.

Inschrijven kan via: https://www.livingfortheweekend.mx/