VV De Vêrkusköp gaat vastelaovendj 2021 online vieren

WEERT – Als gevolg van de corona gaat vastelaovundjvereniging De Vêrkusköp de vastelaovendj 2021 voornamelijk online vieren. De meeste activiteiten zullen via VTV (Vêrkusköp Tillevies) worden uitgezonden.

23 januari: Verrékkes BOONT Journaal
Geen Bonte avond en wichter Boonte Middig? Jazeker wel! Een doldwaze journaal uitzending volgeladen met humor, muziek, liedjes, sketches en ga zo maar door. Een avondvullend programma zoals je die van ons kunt verwachten! Kaartje kopen? Niet nodig! De volledige uitzending is gratis te bekijken via VTV! Op 23 januari zenden we hem uit en op 13 jan *vastelaovendj zaoterdig*  is de volledige herhaling. Samen met vastelaovendj verbingtj (vvweerterland.nl: de vastelaovendj netflix) hebben we 2 exclusieve sketches gefilmd. En die sketches zijn alleen live te zien via de Live uitzendingen van het Verrékkes BOONT Journaal!

30 januari: Gemaskerdj BooreBâl
Niet 1, niet 2 maar 5!!! boeren bruiloften!  Samen met café ’t KRAENKE organiseren we het allereerste GEMASKERDJ BOOREBÂL. 3 boeren, 3 boerinnen, 2 jeugd boeren en 2 jeugd boerinnen stellen zich aan jullie voor via Vêrkusköp Tillevies. Ze zijn onherkenbaar gemaakt en ook hun stem is vervormd maar als je goed luistert geven ze wel hints naar wie ze echt zijn! Nadat de laatste deelnemer zich heeft voorgesteld op 20 januari kan iedereen via de website van www.verkuskop.nl stemmen hoe elke deelnemer gekoppeld moet worden (Jullie zijn dus match-makers). Stemmen kan t/m 27 januari. Aan het eind van die uitzending stoppen we het stemmen.

En vanuit het KRAENKE gaan we al die 5 gevormde stellen *(3 volwassen stellen, 2 jonge stellen) bekend maken en zie je eindelijk wie er onder die maskers zit op 30 januari! (live te zien op VTV). Oja, en die volwassen boeren en boerinnen komen lang niet allemaal uit Weert-Zuid! Nee, we hebben ze uit heel Weert gehaald. Bekende weertenaren/artiesten/vastelaovend vierders doen mee, dus ook leuk voor mensen buiten Weert-Zuid!

Hoe kijk je VTV?: (terug kijken kan ook)
Via onze website: https://verkuskop.nl/vtv
Via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/verkuskop/
Via ons YouTube kanaal: https://verkuskop.nl/vtv-youtube