Vastelaovendj met Dao Gaon Vae Weer op WeertFM TV

Fragment uit een aflevering vorig jaar.

WEERT – Ook dit jaar zendt WeertFM TV het vastelaovendj programma Dao Gaon Vae Weer uit. Vanaf zondag 17 januari om 12:00 uur ontvangt presentator Rob Princen vijf weken lang iedere zondag spraakmakende gasten en artiesten in de Dao Gaon Vae Weer TV-studio. Wekelijks zijn artiesten te zien die komen optreden, een stukje humor van de bovenste plank en studiogasten die komen vertellen over diverse activiteiten of onderwerpen.

Ook dit jaar is er het item ‘Wi-j ésj noow met?’ Daarin wordt gesproken met oude bekende uit de vastelaovendj wereld. In de eerste uitzending op zondag 17 januari is er o.a. aandacht voor de Boonte Aovendj livestream van V.V. De Vêrkusköp en een interview met Stefan Wolter die in de halve finale van het LVK staat. Verder is er een muzikaal optreden van Thierry Dirkx.

Kijk mee
WeertFM TV is te bekijken via kanaal 40 (Ziggo Weert), 36 (Ziggo Nederweert), 1417 (KPN) en 2064 (andere aanbieders) én WeertFM.nl. WeertFM radio is te beluisteren op je radio via 107.5 FM en 97.0 FM én via de website. Verenigingen en organisaties kunnen de redactie bereiken via e-mail: [email protected]

Vorig artikelEerste inwoners van Hamont-Achel gevaccineerd
Volgend artikelRuimere tijden laden en lossen binnenstad Weert blijven voorlopig gehandhaafd