Inschrijving Wieërter Vastelaovendj Kwis geopend

WEERT – Op zaterdag 13 februari (carnavalszaterdag) presenteert Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers de Wieërter Vastelaovendj Kwis. Vanaf 20:11 uur kunnen de deelnemende teams met of tegen elkaar strijden en maken zij kans op mooie prijzen. De kwis wordt georganiseerd in samenwerking met de Vastelaovendj Pubkwis.

Quizmasters Jack V Houben en Ilona Camp-Sieben leiden de deelnemers door deze gezellige, spannende en bovenal vermakelijke avond. Een groot aantal foto’s, filmpjes uit de oude doos, lastige vragen, humor en flauwekul zijn verzameld om er een gevarieerd programma van te maken. Bovendien maken enkele speciale gasten hun opwachting.

De inschrijving voor de Wieërter Vastelaovendj Kwis is nu geopend. Deelname kost € 11,11 per team en mensen die zijn ingeschreven als ‘Ich bin ‘ne Rogstaeker®’krijgen 11% korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan via https://www.thuisvdbuis.nl/vastelaovendjkwis.

Vorig artikelRockband Ten Pickles For Johnny brengt nieuwe single On The Run uit
Volgend artikelROER College Schöndeln gaat dronepiloten opleiden!