Stem Weert de LVK Finale in

Stefan Wolter

WEERT – Het Limburgs Vastelaoveslidjes Konkoer vindt dit jaar gewoon plaats en drie Weerter artiesten (Stefan Wolter, Ronald & Carien en De Lèste Drej) hebben een halve finale plek weten te bemachtigen. Ondanks het feit dat de vastelaovendj dit jaar geen doorgang ziet op de manier die men normaal gewend is, zijn er allerlei activiteiten die het vastelaovesvuur in leven houden. Vastelaovendj zitj in oeës hért!

Vrijdag 8 januari is de eerste halve finale van het LVK te horen op L1 Radio (maar ook te volgen op de Facebookpagina L11 Alaaf) en daar zal Stefan Wolter als eerste de stad Weert mogen vertegenwoordigen met het liedje “Volgendj jaor zeen vae d’r weer’. Het liedje beschrijft de hoop en het vertrouwen voor een mooie vastelaovendj die komen gaat, volgend jaar (klik op onderstaande link om het liedje te beluisteren).

Uitzending
Er mag, zoals ieder jaar, gestemd worden op de individuele acts tijdens het laatste half uur van de uitzending. Vrijdag 8 januari kan er van 19.30-20.00u gestemd worden op Stefan Wolter, door LVK (spatie) 15 te smsen naar 4004.  Mocht u het vergeten zijn, dan kan er op 9 januari ook nog gestemd worden tijdens de herhaling van 14.30-15.00. (er kan echter maar één keer per telefoonnummer gestemd worden per halve finale).

Help de Weerter artiesten naar de LVK finale, zodat Weert weer vertegenwoordigd wordt op het provinciale podium.

Stemmen kan van 19.30 tot 20.00
Vrijdag 8 januari: Stefan Wolter  – Volgendj jaor zeen vae d’r weer -sms LVK (spatie 15) naar 4004;
Vrijdag 15 januari: Ronald & Carien – Dae Kleî-jerkast – sms LVK (spatie) 18 naar 4004;
Vrijdag 22 januari: De Lèste Drej – Vae veûle os goôd – sms LVK (spatie) 31 naar 4004.
Mocht u het vergeten zijn, kan er tijdens de herhaling van 14.30 tot 15.00 gestemd worden, één dag later.

Vorig artikelRogstaekers gaan door met organisatie Gulden Humor in november 2021
Volgend artikelPvdA Weert vraagt om ondersteuning slachtoffers toeslagenaffaire