Steun in de rug voor Weerter horecaondernemers

WEERT – Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 15 december heeft de CDA-fractie voorgesteld om de Weerter horecaondernemers een steun in de rug te geven, nu zij zo zwaar getroffen zijn. De coronamaatregelen raken iedereen en aan ondernemers worden grote offers gevraagd. Met name de horeca is gedurende het hele jaar al meerdere malen geraakt. En de horeca is hard geraakt. Aanleiding voor het CDA om voor te stellen een aantal lokale belastingen te laten vervallen.

Dit voorstel werd mede ingediend door DUS Weert en uiteindelijk gesteund door de hele gemeenteraad. Hierdoor worden de tarieven voor een nachtvergunning en de precariobelasting voor 2021 op € 0,00 gezet. Naast financiële hulp voor ondernemers vanuit de Rijksoverheid wil het CDA op deze manier de horecaondernemers in Weert een steun in de rug geven. We wensen hen veel sterkte in deze lastige tijd en we hopen dat zij in 2021 snel weer hun deuren kunnen openen.

Vorig artikelGemeente Nederweert, woningcorporaties en huurders maken prestatieafspraken
Volgend artikelUnanieme steun voor VVD-amendement OZB