Vanavond illusionist Nigel Otermans live tijdens het Panja Festival in Ahoy

Foto: Stan Kouffeld-Kouffeld Photography

ROTTERDAM | WEERT – Vanavond om 20:15 zal illusionist Nigel Otermans de “Grand Opening” verzorgen op het Panja Festival in Ahoy Rotterdam.

Een groot livestream event waar artiesten zoals Outsiders, Darkraver en Barry Fest zullen optreden. Nigel zal samen met zijn Weerter team: Claire Keijsers, Jacey Vaessen, Jasmijn Ruys en Joeri Jacobs nieuwe acts laten zien. “Ik hoop dat veel mensen zullen kijken, iedereen kan wel een beetje magie gebruiken tijdens deze decembermaand”, zegt Nigel.
Nigel en zijn team zullen te zien om 20.15 te zijn via: https://www.superentertainment.nl/ahoy-2020 Het evenement is opgezet door Barry Fest, bekend van o.a. Vamos A La Playa (Vanavond ga ik panja). Recentelijk wonnen Nigel en Claire Kunstbende Theater Limburg.

www.nigelotermans.nl


Foto’s: Stan Kouffeld-Kouffeld Photography

Vorig artikelWeertzzz.nl lanceert t-shirt lijn met typische Weerter uitdrukkingen
Volgend artikelLichtjes op Oorlogsgraven 2020 Nederweert