Koopzondagen in Hamont-Achel: shop veilig

HAMONT-ACHEL – Sinds dinsdag 1 december zijn de winkels weer open en kan je opnieuw volgens de voorziene coronamaatregelen veilig gaan winkelen. Bovendien kan je nu voor het eerst in Hamont-Achel ook op zondag je eindejaarsinkopen doen.

Eind vorig jaar gaf het stadsbestuur toelating voor zondagopeningen in 2020 waaronder ook de zondagen van 13, 20 en 27 december. Toen was er nog geen sprake van een coronacrisis, maar aangezien winkels weer hun deuren mogen openen, blijft de toelating nog steeds van toepassing. Winkeliers die dat willen kunnen deze maand dus ook op zondag hun klanten verwelkomen. Dat doen ze strikt volgens de opgelegde coronaprotocollen. Bovendien zorgen de zondagopeningen voor een grotere spreiding van het shoppen, waardoor klanten op een aangename en veilige manier lokaal kunnen winkelen.

Vorig artikelNieuwe entree stadspark aan Kasteelsingel
Volgend artikelECI theaterprogramma 2021: accent op regionaal aanbod