Vragen over financiën of ondernemerschap?

Keyport helpt je verder. Neem contact op met business developer Loes.

Keyportregio – Ga d’r maar aan staan. Investeren in deze tijd. Omdat je een briljant idee hebt of om simpelweg het hoofd boven water te houden. Maak nu een afspraak voor een gratis sparringsessie. Dan vinden we samen antwoorden op lastige financiële vraagstukken.

Ik spreek veel ondernemers die echt het gevoel hebben op een kruispunt te staan. Wel of niet die ene financiering aanvragen? Het kan bepalend zijn voor de toekomst. Maar die toekomst is onduidelijker dan ooit…

Gelukkig sta je er in onze regio nooit alleen voor. Binnen Keyport werken onderwijs, overheid en ondernemers samen om jou door de crisis te helpen. Iedereen onderneemt mee. Ik ken de verschillende subsidieverstrekkers en investeerders en weet hoe ik ze op jouw plannen aansluit. En dan zijn er nog de concrete Keyport projecten waar jij je bij kunt aansluiten.

Maak nu eerst een afspraak met mij. Ik ontmoet je graag online of tijdens een ondernemerswandeling in de natuur. Dan komen de ideeën vanzelf los, het geld volgt daarna vaak ook wel.

https://www.keyport.nl/nl/ondernemers/voor-ondernemers

Graag tot snel! Loes Borger.
Ondernemerschap • innovatie • subsidiekansen • bedrijfsstrategie

Keyport | Dé ondernemende regio


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en Duurzaamheid met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport
Vorig artikelHoreca: Wij gaan 17 januari open!
Volgend artikelHerdenkingsplaquette voor bevrijder in Nederweert-Eind