Dit jaar géén Kerstavond voor Iedereen

Marc, Rudy, Roy, Angela | Werkgroep Voor Iedereen

WEERT – Werkgroep Voor Iedereen’ verzorgt al 18 jaar een kerstavond voor mensen die de kerstavond graag met iemand anders samen willen vieren, maar waarvoor dit door uiteenlopende omstandigheden niet gemakkelijk is.

Wij hebben deze avond altijd met veel liefde, passie en plezier georganiseerd en willen dit graag blijven voortzetten. Echter voelen wij ons wegens het welbekende coronatijdperk genoodzaakt het dit jaar af te lassen. Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart, omdat we ons ervan bewust zijn dat juist onze doelgroep meer getroffen wordt door het alleen zijn of door eenzaamheid. Het raakt ons diep dat we juist rond de kerstdagen niet zichtbaar stil kunnen staat bij deze mensen en hen dat te brengen waardoor de kerstdagen en het nieuwe jaar met een fijn gevoel beginnen.

Natuurlijk hebben wij wel samen nagedacht over mogelijke kleinschalige alternatieven. Hierover berichten wij later deze week.

Zou u graag iets willen betekenen voor een ander of vindt u het prettig dat iemand u even probeert te laten glimlachen rond de kerstdagen, houd dan onze berichtgeving in de gaten!

Vorig artikelAlexander Pechtold ontvang eerste exemplaar ‘Hardt’
Volgend artikelJos Heijmans: “Ik heb fouten gemaakt, maar ik niet alleen…”