Bezig met innovatie? Check de subsidie voor je R&D kosten

3 december: online werksessie met TRIAS.

Keyportregio – Meer dan 60% van alle bedrijven is bezig met het ontwikkelen van een nieuw product, dienst of proces. Dat kost tijd. En geld! Geen wonder dat de WBSO de meest gebruikte subsidieregeling in Nederland is.

De WBSO heeft betrekking op alle kosten van research & development. Bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met technisch wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, productieprocessen of apparatuur.

Op 3 december vertelt een ervaren adviseur van TRIAS je alles over de do’s en don’ts. Welke kosten mag je opvoeren? Hoe omschrijf je het project en de knelpunten het beste? Kortom: Hoe maak je succesvol gebruik van de WBSO regeling?

Wil jij de regeling aanvragen?
Doe dan mee met de online werksessie op 3 december en haal eenvoudig en effectief het maximale resultaat uit je aanvraag.


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie, Duurzaamheid en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport
Vorig artikelGemeenten bekrachtigen samenwerking vroegsignalering van schulden
Volgend artikelSimon de Wit wordt getransformeerd naar 8 appartementen