Restaurant Marrees restaurant van het jaar 2021

Restaurant van het jaar - Jan en Patricia Marrees

WEERT – JRE-Nederland heeft restaurant Marrees uitgeroepen tot restaurant van het jaar.

Jan en Patricia Marrees namen in 2010 restaurant Bretelli over. Daar werden ze door Michelin verrijkt met een ster. In 2018 starten ze met restaurant Marrees aan de Weerter Stadhuispassage. De prachtige raampartijen geven het restaurant een frisse en lichte uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen weerspiegelen liefde voor zee en land. Een plek waar ze iedere dag te gast zouden willen zijn. Eerder dit jaar werden zij opnieuw bekroond met een Michelin ster.

JRE is een vereniging van jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. De vereniging telt meer dan 350 restaurants en 160 hotels verspreid over 15 landen; België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

JRE chefs combineren top kooktalent met passie voor de koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Hun gepassioneerde kookkunst in combinatie met perfect gastheerschap en een sfeervolle ambiance biedt gasten de ongelooflijke JRE ervaring.

 

Vorig artikelKOZP stoepkrijtactie was sneller weg geschrobd dan gemaakt
Volgend artikelKasteelsingel niet betrokken bij herinrichting stadspark