Ode aan de kroeg

Nôw ouch 'n Limburgse versie van 't nummer Ode aan 't kefee

WEERT – ‘Ode aan de kroeg’ is een lofzang voor je favoriete kroeg in je eigen dorp of stad.

Een liedje van Ton Wolter en Ronald Moonen bedoelt als steuntje in de rug in deze moeilijke tijd, voor de kroegeigenaar én zijn klandizie. Daar waar mensen graag samenkomen maar de deuren voorlopig nog gesloten zijn.

In onderstaande videoclip lopen wij in de langste uitgaansstraat van Nederland, Stratumseind te Eindhoven. Een sombere aanblik in een sombere tijd. Laten we hopen dat ook jouw favoriete kroeg in je eigen stad of dorp weer snel zijn deur mag openen.

De Nederlandse variant is hieronder te beluisteren:

Vorig artikelHamburgerrestaurant Rudy’s Diner komt naar Weert
Volgend artikelDag van de ondernemer, koop lokaal!