Dag van de ondernemer, koop lokaal!

WEERT – Vandaag is de Dag van de Ondernemer. Anders dan anders. Vorig jaar gingen de gemeente Weert samen met MKB Limburg nog vol enthousiasme in een busje van bedrijventerrein naar bedrijventerrein om verschillende ondernemingen te bezoeken.

Dit jaar hebben wethouder Martijn van den Heuvel en Thijs Truijen, MKB-voorzitter Middden-Limburg een aantal ondernemers bezocht in de binnenstad van Gemeente Weert. Anders dan anders, omdat het door de coronacrises moeilijke tijden voor de retail zijn.

En nogmaals, beste mensen, kooplokaal bij jouw favoriete winkel of bestel bij jouw favoriete restaurant. Want we hebben het (deels) zelf in de hand hoe levendig onze binnenstad in 2021 is.

Vorig artikelOde aan de kroeg
Volgend artikelTopchefs Ron & Emile maken pakjesavond surprise voor thuis