Woningkeur Weert start nieuwe vestiging in Eindhoven

WEERT | EINDHOVEN – Woningkeur Weert start nieuwe vestiging in Eindhoven. Sinds 2010 is Woningkeur Weert een gevestigde naam voor bouwkundige keuringen, energielabel woningen en bedrijfspanden en opleveringskeuringen.

Eigenaar Chico Keulen is al ruim 16 jaar bouwkundig adviseur in Weert en omstreken. “Ons bedrijf werkt onder franchise van Woningkeur. Hierdoor hebben we landelijke dekking, zijn we voorzien van een professioneel kwaliteitsbeleid en in bezit van het keurmerk Vakkundig Gekeurd. We staan voor onafhankelijk advies, kwaliteit en betrouwbaarheid.” Woningkeur is de particuliere en de zakelijke klant van dienst met keuringen, advies en ondersteuning.

Een begrip in de regio
Inmiddels is Woningkeur Weert een begrip in de regio en is per 1 november de regio uitgebreid naar Eindhoven, om ook hier klanten van dienst te zijn met hun kennis en kunde. Medewerker Sacco Vaessen zal het gezicht voor Eindhoven en omgeving zijn. Chico zelf is voornamelijk werkzaam in de regio Limburg. Renate Keulen is het vriendelijke gezicht op kantoor en gecertificeerd energie prestatieadviseur. Zij hebben allen ruime ervaring opgedaan op bouwtechnisch gebied. Ze kunnen door hun vakkennis een zorg wegnemen bij hun klanten en hen voorzien van onafhankelijk advies. Vooral met de huidige eisen en wetgeving is het van belang om advies te krijgen van vakspecialisten met een onafhankelijk keuringsrapport.

Onlangs is Woningkeur Weert – Eindhoven gevestigd in het pand aan de Noordkade 4, direct bij de stadsbrug in Weert.

Het team van Woningkeur Weert – Eindhoven is trots op deze uitbreiding en gaat met veel enthousiasme in hun nieuwe regio aan de slag met het uitvoeren van bouwkundige-, energie-, en opleveringskeuringen.

Vorig artikelFrans Weekers commissaris Maastricht Aachen Airport
Volgend artikelHerdruk succesboek 19e eeuw van Aldenborgh Weert