Paul Lempens presenteert boek over SP-acties in Weert

Foto: Wikipedia

WEERT – Paul Lempens, oud-raadslid, oud-lid van de Tweede Kamer presenteert op zaterdag 7 november in Bibliocenter Weert een boek over zijn ervaringen tijdens tientallen acties van de Socialistische Partij in de regio Weert.

Lempens vertelt in vogelvlucht over de meer dan 80 acties, buurtonderzoeken en belangrijke plaatsen voor de SP in de verschillende buurten, wijken en dorpen. Acties met werkenden, huurders, jongeren en bewoners komen onder andere voorbij in korte stukjes. De lezer krijgt hiermee een indruk van wat hij en de SP hebben gedaan in hun actieve jaren.

Raadslid
De in Weert geboren en getogen Lempens groeide op in Moesel, zat op de Philips van Horne en studeerde in Maastricht. Hij is gehuwd, woont op Boshoven en heeft twee kinderen. Hij was het eerste raadslid voor de SP in Weert, zat van 2002-2007 en van 2010-2013 in de gemeenteraad en werd viermaal met voorkeurstemmen gekozen. Van 1995 tot 2013 was hij lange tijd afdelingsvoorzitter, activist en bestuurslid. Van 2006-2010 was hij gedurende één periode lid van de Tweede Kamer. Op dit moment werkt hij voor vakbond FNV.

Belangstellenden kunnen het boek voor 10 euro bestellen via www.paullempens.nl of bij de Bruna in Weert. De presentatie is op 7 november van 13.00-14.00 uur in de zaal van de bibliotheek in Weert. Vantevoren aanmelden is noodzakelijk op www.bibliocenter.nl

Vorig artikelEen stukje Nederweert promotie
Volgend artikelPetitie spoedzorg nu ook in het Weerter gemeentehuis