KennisMakers: Boekpresentatie ‘SP-Weert in vogelvlucht’

WEERT – Op 7 november a.s. presenteert Paul Lempens van 13.00 tot 14.30 uur zijn boek ‘SP-Weert in vogelvlucht’ bij Bibliocenter Weert. Hij schetst hiermee een indruk van zijn acties samen met de SP in hun actieve jaren.

SP-Weert in vogelvlucht door de wijken 1987-2020
Paul Lempens gaat in zijn boek in vogelvlucht door Weert en verhaalt vanuit zijn perspectief over de acties, buurtonderzoeken en belangrijke plaatsen voor de SP in de verschillende buurten, wijken en dorpen. In korte stukjes komen acties met werkenden, huurders, jongeren en bewoners voorbij. Ook vertelt Paul hoe het is om zelf een boek te publiceren; hoe hij er toe is gekomen om een boek te schrijven en wat dit praktisch gezien met zich meebrengt.

Over Paul Lempens
Paul Lempens (1974, wonend te Boshoven) was het eerste raadslid voor de SP in Weert. Hij zat van 2002 tot 2007 en van 2010 tot 2013 in de gemeenteraad en werd viermaal met voorkeurstemmen gekozen. Van 1995 tot 2013 was hij lange tijd afdelingsvoorzitter, activist en bestuurslid. Van 2006 tot 2010 was hij een periode lid van de Tweede Kamer. Hij werkt momenteel als bestuurder bij de vakbond en is nu niet meer actief in de politiek.

Meer informatie en aanmelden; www.bibliocenter.nl/paul-lempens. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht.

KennisMakers
Een KennisMaker heeft een passie en wil die graag delen met anderen. Weet jij iets over tuinieren in de stad? Of over presenteren? Of over filmklassiekers uit de jaren ‘50? Of over iets heel anders? Ga dan de uitdaging aan en laat anderen delen in jouw kennis. De bibliotheek is bij uitstek de plaats om dat te doen. Je vindt hier niet alleen informatie over boeken of literatuur maar bijvoorbeeld ook over hele praktische of technische zaken.

Zie jij het zitten om KennisMaker te worden? Stuur een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij één van de medewerkers van Bibliocenter. Zij nemen dan contact met je op om verder te praten. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Vorig artikelSterfte neemt verder toe in week 43
Volgend artikelSchatzoeken in schetsboeken & ander klein werk