Loverbosch Beheer gaat starten met bouw Nobishotel

artist impressie Nobis hotel Rosvelt Nederweert

NEDERWEERT – Nu de gemeente Weert heeft besloten dat het bestemmingsplan en de bijbehorende exploitatieovereenkomst voor het Van der Valk hotel opnieuw in procedure wordt gebracht was het wachten op de Nederweertse reactie. Die bleef dan ook niet uit.

Loverbosch beheer maakte afgelopen week bekend te starten met de bouw van het viersterren Nobishotel in Nederweert. De eerste plannen voor de bouw van een hotel tussen Randweg West en A2 in Nederweert stammen uit 2007. Het heeft tot 2012 geduurd voor Loverbosch Beheer de vergunningen had om aan de bouw van het hotel te beginnen. De start van de bouw werd al vele malen aangekondigd maar van bouwactiviteiten was tot op heden weinig waar te nemen.

Richting het restaurant van Kentucky Fried Chicken (KFC) en het toekomstig ‘Hotel Rosvelt Nederweert’ is afgelopen zomer een oprit aangelegd, deze week is gestart met de grondwerkzaamheden voor de bouw van het hotel. „Een exacte datum hebben we nog niet maar in de eerste week van november zal de eerste paal de grond in gaan”, laat Wim Versteegh namens Loverbosch Beheer weten, zo meldt dagblad ‘De Limburger’.

 

Vorig artikelDebat in het Vlaams parlement over de spoorverbinding Hamont-Weert
Volgend artikelExpositie Yvonne Schroeten – SPIEGELBEELDEN