Boek voormalig burgemeester Jos Heijmans verschijnt vóór Sinterklaas

WEERT – Vandaag -op zijn verjaardag- maakte Jos Heijmans via social media bekend dat zijn boek de titel ‘Hardt’ krijgt. Op de website boekjosheijmans.nl staat het boek omschreven als ‘het aangrijpende en eerlijke verhaal van Jos Heijmans, voormalig burgemeester van Weert. Een menselijk drama waarbij de lokale politiek zich van zijn duisterste kant laat zien!’

Het boek (€ 19,95) kan gesigneerd met een persoonlijke boodschap bestelt worden en wordt dan (vóór Sinterklaas) bezorgd. Het boek wordt uitgegeven door Litjens Vormgeving.

HARDT door Jos Heijmans
Jos Heijmans had in 2018 al het voornemen een boek te schrijven over de gebeurtenissen rondom het AZC (asielzoekerscentrum) in Weert. Van september 2015 tot september 2020 waren duizenden vluchtelingen te gast in de voormalige Van Hornekazerne, beter bekend als de KMS (Koninklijke Militaire School). Het vertrek van de KMS en de komst van het AZC hebben een grote impact gehad op Weert en haar inwoners.

Op 8 september 2015 kreeg Jos Heijmans, als burgemeester van Weert, van het college van Burgemeester en Wethouders de volledige bestuurlijke verantwoordelijkheid voor het AZC. Dat heeft hij geweten!

  • Wat is er precies vooraf en gedurende de aanwezigheid van het AZC gebeurd?
  • Wat is het echte verhaal rondom het verborgen Syrische gezin?
  • Wat is er gebeurd in de eerste zes maanden van 2020?
  • Waarom werd Jos Heijmans gedwongen zijn ontslag te nemen?
  • Waarom heeft de regionale krant haar onafhankelijkheid te grabbel gegooid?
  • Al deze vragen worden uitgebreid beantwoord in het boek HARDT van Jos Heijmans.

Vorig artikelMartinustoren in Weert kleurt blauw voor de jarige Verenigde Naties
Volgend artikelVeranderende arbeidsmarkt versnelt noodzaak bij- en omscholing