Scan naar de kansen van MKB Limburg

Een samenwerking van Keyport, ESZL, MKB Limburg, LWV, LLTB en Crossroads Limburg.

Keyportregio – De coronacrisis heeft grote impact op Limburgse bedrijven. Toch willen wij – Keyport, ESZL, MKB Limburg, LWV, LLTB en Crossroads Limburg – ook vooruit kijken en onderzoeken welke kansen Limburgse bedrijven zien. En pakken! Met deze korte vragenlijst krijgen we inzicht in de actuele impact van de coronacrisis op jouw onderneming. En in de mate waarin je kansen ziet en pakt. En welke ondersteuning die je daarbij nodig hebt.

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisatie gaan we periodiek communiceren en actualiseren. Daarnaast gaan we jouw bedrijf de komende tijd voorzien van gerichte info en advies. Bij voorkeur afgestemd op de uitkomsten van deze scan. Dus vul ‘m vandaag nog in:

Vragenlijst invullen

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Zuyd lectoraat Innovatief Ondernemen dat ook het onderzoek deed naar de impact van de coronacrisis in Limburg. Meer weten? Kijk alvast op www.limburginnoveert.nl


Nog niet ingeschreven voor de Keynote nieuwsbrief?

Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

 

 

BRONKeyport
Vorig artikelWebinar – Hoe past circulariteit in de vrijetijdssector?
Volgend artikelOproep horecaondernemer Michelle van de Meerakker ‘Steun de horeca’