illusionist Nigel Otermans pakt weer een prijs

Afgelopen zondag hebben Nigel Otermans en Claire Keijsers uit Weert gewonnen (1ste) bij Kunstbende Limburg in de categorie “theater”. Ze zijn nu door naar de Landelijke finale te Amsterdam. 

Het duo nam het op tegen 7 acts uit heel Limburg. De jury bestond uit: Gijs Blom (bekend van Telefilm jongens waar hij de hoofdrol had), Sebas van der Donk (bekend van Toneelgroep Maastricht) en Mayke Roels (professioneel theatermaker voor o.a. het Laagland). Kunstbende Limburg was geheel coronaproof georganiseerd in Schouwburg de Domijnen.

Nigel en Claire lieten een act zien m.b.t. deze aparte tijd. “Met deze act hopen wij jonge mensen in de culturele sector te motiveren om door te gaan, want ook deze tijd zal verdwijnen”, zegt Nigel. “Ook was dit het eerste optreden van Claire, ze deed het geweldig!”

Nu zijn ze hard bezig met de voorbereidingen voor de landelijke finale op 7 november te Amsterdam waar ze Limburg zullen vertegenwoordigen. De Landelijke finale te Amsterdam wordt 7 november live gestreamd via https://kunstbende.nl/live/.

Foto: Rene Bradwolff
Vorig artikelMeer coronapatiënten op SJG verpleegafdelingen in Weert
Volgend artikelVerbod op lachgas, knalvuurwerk en vuurpijlen met oud- en nieuwjaar