Hockey: Heren I Weert – MEP (Boxtel)

HV Weert | Foto: Johan Manders Jeem Sportsphotography

WEERT – Zondag 11 oktober kregen de mannen van HV Weert MEP (Boxtel) op bezoek op St. Theunis. Door de huidige coronamaatregelen was er geen publiek welkom, waardoor het leek alsof er een vriendschappelijke wedstrijd gepland stond.

Weert speelde de hele wedstrijd onder hoge druk en wist hiermee over het algemeen ook de meeste kansen mee af te dwingen. In de eerste helft was het echter MEP dat de 0-1 uit een strafcorner wist te scoren. Het was voornamelijk de thuisploeg die kansen creëerde, zowel strafcorners als veldkansen, maar helaas zonder resultaat. Ruststand 0-1.

Na de rust werd al redelijk snel de 1-1 gescoord uit een strafcorner door Phillip Jannes en vlak daarna volgde nog de fraaie 2-1 door Daan Bekelaar. Weert ging het laatste kwart in met een 2-1 voorsprong, maar verspeelde deze al na één minuut. Wat onoplettendheid achterin zorgde ervoor dat MEP snel in de cirkel van Weert kwam en doelman Absil wist te passeren.

Na de gelijkmaker creëerde Weert genoeg mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar het was uiteindelijk MEP dat een strafbal kreeg vanuit een strafcorner. De speler van MEP liet de keeper van Weert kansloos en zette MEP op voorsprong. Het slotoffensief van de mannen van Weert mocht niet baten. Eindstand 2-3.

Vorig artikelBoeren en tuinders delen appels uit aan verzorgingshuizen
Volgend artikelGedeeltelijke lockdown komt hard aan bij ondernemers