Ambassadeur Aiga Liepina opent consulaat Letland in Weert

Ambassadeur Liepina opent formeel het consulaat in Weert, gevestigd op het kantoor van ESEP Milieutechniek BV.

WEERT – Door corona werd e.e.a. uitgesteld maar nu kwam het er dan toch van. Ambassadeur Aiga Liepina van Letland opende formeel het consulaat in Weert.

Honorair consul Emile Bruschinski van ESEP uit Weert vergezelde ambassadeur Aigua Liepina en haar team tijdens een bezoek aan de High Tech Campus in Eindhoven. Men bracht een o.a. een bezoek aan SMART Photonics. Later opende ambassadeur Liepina formeel het consulaat in Weert, gevestigd op het kantoor van ESEP Milieutechniek BV.

Emile Bruschinski werd in april officieel benoemd tot honorair consul van Letland. In het bedrijfspand op Kampershoek is het consulaat gevestigd. De Weerter ondernemer gaat de belangen van Letland behartigen in het zuiden van Nederland. Eerder verscheen in het Zakenblad.nl een uitgebreid interview met hem.

Lees hier het interview: ‘Weerter ondernemer Emile Bruschinski benoemd tot honorair consul van Letland’.

Vorig artikelPetitie behoud spoedzorg Weert bereikt mijlpaal
Volgend artikelAltweerterheide krijgt zendmast