Hockey: Heren I Weert wint met 1-6 tegen Basko

Foto: Johan Manders Jeem Sportsphotography

WEERT – Zondag 4 oktober gingen de mannen van HV Weert Heren 1 op bezoek bij Basko in Veldhoven. Na 4 speelrondes stonden de heren pas op 3 schamele punten, maar een overwinning vorige week (27-9), lijkt de stijgende lijn ingezet.

Een relatief makkelijke overwinning tegen het zwakke Basko. Weert ging na 70 minuten terug naar Weert met 3 punten door met 1-6 te winnen. Dominic Vaes 1x, Phillip Jannes 3x (allen uit strafcorner), Frank van Waesberge 1x en Julius Stienen 1x.

Komend weekend komt MEP uit Boxtel op bezoek en zal Weert proberen de aansluiting naar boven te vinden. Door de Coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om te komen kijken op St. Theunis, maar u kunt de mannen volgen via Facebook en Instagram!

Vorig artikelKeyport en de toekomst van de betonindustrie
Volgend artikelVan der Valk gaat in 2022 hotel bouwen in Weert