Verhuizing naar Weert onderstreept de groei van AT-Automation

Look nieuwe pand.

WEERT – AT-Automation, specialist op het gebied van industriële automatisering, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de verhuizing van Nederweert naar Weert. Reden voor deze verhuizing was de groei die AT-Automation de laatste jaren heeft doorgemaakt en de ambities voor de komende jaren.  

Het nieuwe kantoor is gevestigd in het voormalige Accon AVM-gebouw aan de Schoutlaan 2 te Weert. De centrale ligging van het nieuwe kantoor zorgt ervoor dat het bedrijf voor alle klanten, bezoekers, maar ook medewerkers goed bereikbaar is. AT-Automation biedt ook trainingen aan die normaal gezien op locatie bij klanten gegeven werden. Door de verhuizing naar een groter pand heeft AT-Automation vanaf nu ook een eigen trainingsruimte tot beschikking.

Ignition software voor productiebedrijven
Als je langs het pand rijdt, zie je 3 mooie vlaggen wapperen waarvan één witte vlag van Ignition. Ignition is een Amerikaans softwarepakket, wat gebruikt wordt om productieprocessen op basis van data efficiënter te laten verlopen. Ignition wordt wereldwijd gebruikt door grote en kleine bedrijven in allerlei sectoren. AT-Automation richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en mag bedrijven als Fujifilm, Agristo, Ecco en Atlas Copco tot hun klanten rekenen. Er is een wereldwijde ranking van meest succesvolle Ignition leveranciers, waarin AT-Automation zich positioneert in de top 25.

Met de intrek in het nieuwe pand legt AT-Automation het fundament voor een verdere stabiele groei.

Vorig artikelToch een beetje kermis in Swartbroek
Volgend artikelHockey: dames HC Asten – HV Weert