Weerter wethouders van den Heuvel en van Eijk bezoeken Kupers Touringcars

WEERT – De Weerter wethouders Martijn van den Heuvel en Wendy van Eijk zijn weer gestart met het afleggen van bedrijfsbezoeken. Juist nu willen de wethouders van de ondernemers horen hoe ze Corona ervaren en wat dat doet en heeft gedaan met hun onderneming.

Vandaag waren de wethouders Martijn van den Heuvel en Wendy van Eijk op bezoek bij Bert Fonteijn van Kupers Touringcars. Een onderneming die in 1931 werd opgericht en die de gevolgen van corona zeker heeft ondervonden en nog steeds ondervindt. Kupers Touringcars heeft een ruim 80 luxe touringcars en is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Men verhuurt touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg en Noord-Brabant.

Vorig artikelPhilips van Horne ruimt op: ‘World Cleanup Day’
Volgend artikelSamenwerkingsfonds Fonds Luc Janzen Provincie Limburg gelanceerd