Drie teams BAL in finale nationale beker

Jeugd BAL gaat voor bekerwinst

Weert – Basketbal Academie Limburg (BAL) leeft! Als een van de grotere talentenopleiders van Nederland spelen jaarlijks meerdere teams in de top van het Nederlandse jeugdbasketbal mee. Komende zaterdag kan het seizoen op een hele mooie manier starten. Dan spelen drie teams in de finale van de nationale bekercompetitie. Een overblijfsel van het vorige, door Corona geannuleerde, seizoen.

Twee weken voor de finales vorig seizoen gepland waren gooide COVID-19 roet in het eten. In Weert waren de voorbereidingen al klaar voor een geweldige dag sport in Sporthal Boshoven. De Nationale Basketball Bond had namelijk de keuze gemaakt om Weert uit te kiezen als speelstad voor de drie finales. Nu, 6 maanden later, worden de finales alsnog gespeeld. Aanstaande zaterdag gaan het U16 (onder 16 jaar), U18 en U22 team strijden voor de beker. Het onder 16-team neemt het op tegen Lokomotief uit Rijswijk, U18 speelt tegen Heroes Den Bosch en het U22 team neemt het op tegen de Orange Lions Academy.

Zaterdag 19 september, Sporthal Boshoven, Weert

10.30 uur: Basketbal Academie Limburg U18 – Heroes Den Bosch
14.00 uur: Basketbal Academie Limburg U16 – Lokomotief Rijswijk
16.30 uur: Basketbal Academie Limburg U22 – Orange Lions Academie

Kaartjes zijn i.v.m. alle corona-maatregelen beperkt beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen tickets bestellen via https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Vorig artikelBig Bazar opent de deuren in winkelcentrum van Leuken
Volgend artikelGynaecologen SJG Weert starten buitenpoli in Ittervoort