Kermis Baexem gaat wel door!

Kermis Baexem

LEUDAL – De kermis in Baexem gaat door. De opstelling van de kermisattracties wordt aangepast om te kunnen voldoen aan de RIVM voorwaarden. Door deze voorwaarden is het voor Baexheimerhof en De Oude Smidse niet mogelijk om net als voorgaande jaren een feesttent te plaatsen.

Maar niet getreurd, Baexheimerhof en De Oude Smidse maken samen een groot terras bij de kermis waar ruimte is tot 250 bezoekers. Het terras zal mooi aangekleed worden. Op het terras kunt u genieten van uw favoriete hapje en drankje én genieten van de kermis. Naast de welbekende drankjes worden er ook lekkere cocktails geserveerd en ook is het deze dagen mogelijk om iets te eten op het terras. Hiermede wordt de kermis in Baexem toch nog een echt centraal dorpsgebeuren, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, weliswaar wel op de voorgeschreven 1,5 meter afstand, daar gaan we samen voor zorgen.

Het terras zal alle dagen dat de kermis open is ook geopend zijn en is extra open op vrijdagavond:
• Vrijdag 18 september vanaf 18.00 uur tot 02.00 uur
• Zaterdag 19 september vanaf 14.00 uur tot 02.00 uur
• Zondag 20 september vanaf 12.00 uur tot 01.00 uur
• Maandag 21 september vanaf 11.00 uur
• Dinsdag 22 september vanaf 13.00 uur
Dus kom ook dit jaar genieten van Baexem kermis!

Eten en drinken de Luxe Tijdens de hele kermis zal de keuken geopend zijn en kunt u op het terras ook gezellig een hapje eten. Maak uw keuze uit de menukaart, of kies voor een heerlijke snack bij de drankjes. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke cocktail.

Vrijdag 18 september: Guilty Pleasures met DJ Sil
Op vrijdag is de kermis gesloten, maar gaat DJ Sil zorgen voor een gezellige avond waar al jouw ‘Guilty Pleasures’ voorbij zullen komen op het terras. Kom op tijd en geniet eerst van onze kleine menukaart, met heerlijke gerechten en doe aansluitend gezellig een drankje! DJ Sil wordt uitgedaagd om swingende muziek te laten horen waar je wel bij blijft zitten. Kom op tijd want terras vol = vol.

Zaterdag 19 september & zondag 20 september: Kermisterras
Genieten op het terras van een hapje, een drankje en van de kermissfeer met op de achtergrond de botsauto’s, draaimolen en rups. Schroom niet op een heerlijk gerecht van onze menukaart te bestellen. Op momenten dat de muziek van de kermis het toe laat zorgen we voor passende muziek uit de jaren 70-80-90.

Maandag 21 september: Guilty Pleasures met DJ Timebeatz
Om langzaam op gang te komen kun je vanaf 11.00 uur een kaartje komen leggen, Toepen, Kruisjassen, Jokeren. We starten als vanouds met spek met eieren! Gewoon ouderwets gezellig!! Rond de middag zal DJ Timebeatz zijn opwachting maken met Guilty Pleasures. DJ Timebeatz staat voor passie, muzikale variatie en een vleugje humor. Ieder optreden weer een aangename en unieke verrassing vol energie. Muziek, echt voor ieder wat wils… Stiekem genieten dus!

Dinsdag 22 september: Jukebox Dinsdag
De kermis Baexem wordt afgesloten met mooie muziek uit onze eigen muziekinstallatie, wij draaien naar uw wens, waarbij het heerlijk nagenieten is van de mooie kermisdagen, genieten van een heerlijk drankje, de kermis draait zijn laatste rondjes.

In De Oude Smidse en Baexheimerhof zelf zijn op deze dagen dus GEEN kermisactiviteiten, je kunt wel lekker gaan eten bij De Oude Smidse! Het kermisterrasfeest is een samenwerking van De Oude Smidse met Baexheimerhof en dit alles vind plaats op het kermisterrein in Baexem!

Vorig artikelCultureel Lint 2020 dit jaar in aangepaste vorm
Volgend artikelJocus brengt de vastelaovend naar de Venlonaar