Lars Lambers VVD-kandidaat kieslijst Tweede Kamer

mr. L.F.J.M. (Lars) Lambers

WEERT – Het Weerter VVD-raadslid en oud Rogstaekerspreens Lars Lambers doet een gooi naar een zetel in de Tweede Kamer bij de verkiezingen in maart 2021.

Lambers is kandidaat voor het netwerk Kempenbroek, waarin de afdelingen van Weert en Cranendonck in zijn vertegenwoordigd. Hij is een van de dertien kandidaten voor Limburg voor een plekje op de kieslijst. Lars Lambers (33) kwam in 2018 vanuit een niet-verkiesbare plek met voorkeurstemmen in de gemeenteraad van Weert.
Lambers studeerde rechten in Utrecht en Maastricht is manager bij Constructiebedrijf Andy Tullemans in Weert. Verder is hij actief in het verenigingsleven o.a. als secretaris bij buurtvereniging St. Donatus en stichting volleybal Weert. In 2016 werd Lambers benoemd als Preens Lars 1 van de Rogstaekers.
Vorig artikelLaatste zes bewoners AZC vertrekken vandaag uit Weert
Volgend artikelTentoonstelling ‘De Tweede Wereldoorlog in vijftig foto’s’