Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… Weert anno 2030 wat zie jij?

WEERT – Hoe ziet Weert er in 2030 uit? Met 10 kijk- en luisterplekken op verschillende plekken in Weert wil de gemeente Weert de toekomst tot leven via toekomstvensters. Woensdagavond werd de kijk- en luisterplek aan de Passantenhaven officieel onthuld.

Bij een kijk- en luisterplek kun je met een smartphone een QR code scannen. Vervolgens opent er een website waar je kan luisteren naar verhalen over Weert in 2030. Via de website wordt ook je mening over de toekomst gevraagd.

De gemeente Weert hoort graag wat jij belangrijk vindt voor de toekomst. Vanaf donderdag 10 tot en met zondag 20 september nodigt de gemeente alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Weert uit om coronaproof mee te denken over de toekomst van de gemeente en ideeën te delen. Dat kan zowel in persoonlijke gesprekken als digitaal.

Bezoek www.weert.nl/weert2030 voor meer informatie.

Vorig artikelTentoonstelling ‘De Tweede Wereldoorlog in vijftig foto’s’
Volgend artikelPartij Jan (Nederweert) wil coronatestlocatie in Weerterland