Groen Links: Bijeenkomst uitdagingen energietransitie

WEERT – Wil je meer weten over de uitdagingen van de energietransitie waar we met elkaar voor staan? Kom dan naar de GroenLinks Weert bijeenkomst op woensdagavond 23 september in het Keenter Hart!

Het opraken van energiebronnen, het belang van groene energie en het terugdringen van energiegebruik door bijvoorbeeld het isoleren van huizen. Allemaal onderwerpen waar je vaak iets over hoort of leest. Het is bijna onmogelijk om overzicht te houden. GroenLinks Weert heeft twee specialisten op het gebied van energietransitie bereid gevonden om iets te vertellen over hoever we zijn met het bestrijden van klimaatverandering en wat er nog moet gebeuren om Weert echt energieneutraal te krijgen.

Wil je graag weten wat Peter Ramaekers, oud-bestuurslid van Weert Energie, en Lars Boelen, huisfluisteraar, te vertellen hebben? Kom dan naar onze bijeenkomst op woensdagavond 23 september van 19:45 tot 21:30 uur in het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert. Toegang is gratis en koffie en thee staan voor je klaar.

In verband met de corona regels is er een beperkt aantal plaatsen. Registratie gebeurt op volgorde van aanmelding. Meld je dus snel aan via deze link.  Mocht je verhinderd zijn, maar wil je toch graag meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Marieke Manders, email: [email protected], tel: 06 82 89 88 87.

Vorig artikelPartij Jan (Nederweert) wil coronatestlocatie in Weerterland
Volgend artikelWethouder Gabriëls opent ‘Open Monumentendagen’