Munttheater organiseert open podium en is op zoek naar talent!

WEERT – De komende maanden biedt het Munttheater alle talenten uit de regio Weert e.o. een podiummoment! Op zaterdag 17 oktober, zaterdag 21 november en zondag 20 december kan iedereen zijn of haar talent tonen aan het publiek.

Ambitieuze cabaretiers, musici, singer-songwriters, illusionisten, acteurs, bands en andere acts grijp nu je kans en meld je aan! Leeftijd en (podium)ervaring speelt geen rol, iedereen mag mee doen, van jong tot oud!

Je kunt je gemakkelijk aanmelden via het formulier op de website van het Munttheater. Als je geselecteerd wordt zal er contact met je worden opgenomen om verdere details over je act te bespreken. Je wordt professioneel begeleid door de theatertechnici, marketing- en event afdeling, zodat je kunt ervaren hoe het is om op een groot podium in de spotlights te staan. Aanmelden voor het open podium kan t/m dinsdag 22 september (aanmeldingen die later binnenkomen worden op een later moment in behandeling genomen).

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er door het Munttheater een gevarieerd programma samengesteld van verschillende acts. Je kunt voor de drie voorstellingen al kaarten kopen via de website van het theater.

Wil je meer informatie of je aanmelden kijk dan op Munttheater.nl/openpodium

Vorig artikelPresentatie startdocument Egg Valley
Volgend artikelWorkshop Bedrijfsopvolging binnen de familie