Top beoordeling slagerij Van Brussel in Weert

rundergehakt een 10, Limburgs zuurvlees een 10, Oma’s gebraden gehaktballen een 10 en de kipfilet een 9

Rob en Theo van Brussel van slagerij van Brussel uit de Muntpassage te Weert

WEERT – Het rundergehakt, Limburgs zuurvlees, Oma’s gebraden gehaktbal en de kipfilet van Keurslager van Brussel te Weert is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een ruime voldoende. 

De kipfilet, rundergehakt, Limburgs zuurvlees en oma’s gebraden gehaktbal van Keurslager van Brussel werden op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau Micro Care. Dit bureau onderzocht de producten op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer: rundergehakt een 10, Limburgs zuurvlees een 10, Oma’s gebraden gehaktballen een 10 en de kipfilet een 9.  Keurslager van Brussel is bijzonder tevreden met deze beoordeling: Dit zijn een van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Wij zijn zo trots dat onze producten zo goed beoordeeld zijn. Hoe Keurslager van Brussel dit mooie resultaat heeft bereikt? “We zijn zeer alert op de kwaliteit van ons vlees en het heeft iedere dag weer onze volledige aandacht. We maken iedere klant graag blij met een mooi, kwalitatief stukje vlees”, aldus Theo en Rob van Brussel, eigenaren van de slagerij.

Continu verbeteren
De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van bijna 400 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

Proef en beleef
Het team van Keurslager van Brussel zet binnenkort deze producten speciaal in het zonnetje.

Vorig artikelThe Spectacular: Het verhaal over de internationale jacht op de IRA eind jaren ‘80
Volgend artikelRotary helpt Voedselbank en stichting Urgente Noden