Boekwinkel Weerter Mannenkoor weer open

WEERT – De boekenwinkel van het Weerter Mannenkoor aan de Wilhelminastraat 54 is vanwege het coronavirus een half jaar gesloten geweest. De boekwinkel heeft nu maatregelen genomen zodat het verantwoord is om de winkel weer open te stellen.

Vanaf woensdag 2 september gaat de winkel open, zij het met inachtneming van de volgende maatregelen:

  • Ingang is via de zij-ingang
  • Maximaal 5 klanten gelijktijdig in winkel
  • Houd 1 ½ m afstand
  • Gebruik een winkelmandje
  • Desinfecteer je handen
  • Doe plastic handschoenen aan
  • Mondkapje is eveneens verplicht (tegen betaling beschikbaar)

Ook aan het inleveren van boeken etc. hebben we voorwaarden moeten verbinden immers deze moeten 2 maal 24 uur in quarantaine voor zij gesorteerd mogen worden. Inleveren van boeken kan uitsluitend en alleen na telefonische afspraak. Bel voor die afspraak:  00316-42871590 of per email: [email protected]. De boekhandel maakt dan een afspraak voor het inleveren op een woensdag van 16.00 u tot 17.00 uur of op  een zaterdag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Ophalen van boeken is door de coronaontwikkelingen helaas niet mogelijk.

Vorig artikelThema ‘Leermonument’ Open Monumentendag Weert
Volgend artikelDe Federatie Indische Nederlanders roept op voor gebiedverbod