Bibliocenter Nederweert opent deuren weer

Gemeenschapshuis De Pinnenhof

NEDERWEERT – Bibliocenter Nederweert zal op maandag 31 augustus haar deuren weer openen. Tijdens de hittegolf begin deze maand liep de temperatuur in het gebouw op en kon er onvoldoende geventileerd worden. Inmiddels is de temperatuur gedaald.

Direct na sluiting op 13 augustus is een inspectie uitgevoerd naar het ventilatiesysteem. Aanpassingen aan het huidige ventilatiesysteem zorgen in de toekomst voor betere ventilatie waardoor het klimaat aanzienlijk verbeterd.

In overleg met de directie van het Bibliocenter is gekozen te wachten met de opening tot maandag 31 augustus, zodat de nu nog uitgeschakelde ventilatie kan opstarten en de ruimte komend weekend goed kan ventileren.

Openbare Bibliotheek Nederweert
Vorig artikelCultuurbeleid van gemeente Weert wordt geactualiseerd
Volgend artikelHamont verbetert verkeersveiligheid