BAL start verkoop tickets oefenwedstrijden

Weert – Het nieuwe basketbalseizoen in de Nederlandse eredivisie start in oktober. En in voorbereiding op dat nieuwe seizoen speelt BAL een heel deel oefenwedstrijden. Een aantal in de eigen sporthal Boshoven. De rest buiten huis, onder andere in Luxemburg.

Voor de wedstrijden in Sporthal Boshoven kunnen nu tickets besteld worden. Er lijkt een goed team te staan in Weert, mede dankzij de vele sponsoren. Dit jaar is de doelstelling om naar boven te kunnen kijken in de stand, in plaats van naar beneden. Het belooft dan ook een mooie en spannende competitie te gaan worden, met zoals het er nu naar uit ziet 12 ploegen. Maak nu kennis met het nieuwe team!

Het programma van de oefenwedstrijden van het eredivisieteam van BAL is onlangs bekend gemaakt en hierin staan op dit moment 4 thuiswedstrijden gepland. Alle perikelen rondom het Coronavirus en de daarbij behorende opgelegde maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid zorgen er voor dat bij de komende oefenwedstrijden maximaal 100 bezoekers toegelaten worden en om geen gratis kaarten te verstrekken. Iedereen die wil komen kijken dient een kaartje te kopen via het online ticketsysteem. Er zal geen kaartverkoop plaatsvinden aan de deur, de kassa is gesloten. Geen ticket is, helaas, geen toegang. Online Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen: https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Vrijwilligers die helpen bij de Heren 1 wedstrijd mogen uiteraard de wedstrijd gratis bekijken.

Wil jij ook alle wedstrijden van Heren 1 bekijken? Geef je dan op als vrijwilliger. BAL is nog opzoek naar vloerleggers, een deurwachter, schrijver voor de wedstrijdverslagen en scouts.

Het BAL Sportcafe zal gewoon open zijn voor en na de wedstrijd. Hier gelden de standaard Horeca richtlijnen (o.a. 1,5 meter afstand en verplichte registratie).

De komende oefenwedstrijden gaan gebruikt worden als testcase om ervaring op te doen met het managen van publiek bij de thuiswedstrijden, zodat BAL straks goed voorbereid bij de competitiewedstrijden van de DBL veel meer toeschouwers kunnen toelaten.

De werkwijze voor die wedstrijden volgt later, maar zeker is dat daarbij onze sponsoren, seizoenskaarthouders en vrijwilligers voorrang krijgen en zoals het er nu uitziet zijn die drie groepen gewoon verzekerd van een plek tijdens de DBL wedstrijden.

Het eerste team van BAL hoopt de bezoekers snel te verwelkomen bij de oefenwedstrijden in aanloop naar de competitie.

Vorig artikelOproep thuisblijven na bezoek coronagast café de Brouwer onnodig
Volgend artikelPop-up tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in vijftig foto’s Limburg