Door corona besmette klant bezoekt café de Brouwer in Weert

café de Brouwer

WEERT – Café de Brouwer in Weert blijft tot vrijdag gesloten, omdat een klant besmet blijkt te zijn met het coronavirus. Dat heeft kastelein Raymond Houben zijn klanten via Facebook laten weten.

De besmette klant had zich al laten testen, maar was zaterdagavond gaan stappen zonder de uitslag af te wachten. Toen hij zondag positief bleek, meldde hij zich bij uitbater Raymond Houben van het café in Weert. “Hij had zich laten testen, omdat een bekende besmet was, al had hij zelf geen klachten”, legt de horecabaas uit. “Toen hij zondag de uitslag kreeg, heeft hij me gebeld. Vervolgens heb ik dat de andere klanten laten weten.”

In overleg met de GGD Noord- en Midden-Limburg worden vandaag de bezoekers die in nauw contact met de jongeman zijn geweest met de oproep om zich te melden voor een test. Café De Brouwer werkt conform het RIVM-protocol en had een namenlijst beschikbaar. Daarnaast is er een krachtige afzuiginstallatie in het pand aanwezig.

 

Facebook bericht café de Brouwer
Vorig artikelPvdA Weert wil invoeren van de woonplicht
Volgend artikelHoe gaan we vastelaovundj in 2020/2021 beleven?