Illusionist Nigel Otermans was te zien op NPO1

Foto: Stan Kouffeld-Kouffeld Photography

WEERT – Afgelopen zondag was illusionist Nigel Otermans te gast op npo1 in het programma “troosttv”. Dit was zijn allereerste nationale tv-verschijning. Samen met zijn “magic assistants” Kayleigh Gielissen en Joeri Jacobs heeft hij zijn nieuwste illusies kunnen vertonen live vanuit zijn repetitiestudio in Weert.

“Het was spannend om onze nieuwe acts te laten zien, terwijl je weet dat er zoveel mensen kijken”, zegt Nigel. De studio is gerealiseerd door M-gear Nederweert en Deloy Stultiens. Zie link voor het resultaat (vanaf 32:00) https://www.npostart.nl/BV_101400620

Het programma wordt gepresenteerd door Paul Haenen (o.a. bekend van Dominee Gremdaat en Margreet Dolman) Dammie en Mark. De uitzendingen van Radio Oranje/Troost TV zijn in de zomermaanden elke zondagochtend op NPO1 te zien.

Foto’s: Stan Kouffeld-Kouffeld Photography