Mondkapjes verplicht in outlet center Roermond

Foto door Gustavo Fring via Pexels

ROERMOND – Outlet Center Roermond gaat het dragen van mondkapjes vanaf volgende week woensdag verplicht stellen. Directeur Rudolf van Gompel heeft dit donderdag in een videoboodschap aan het personeel bekendgemaakt.

De verplichting is in samenspraak met de Veiligheidsregio Limburg-Noord en burgemeester Rianne Donders van Roermond. In de afgelopen dagen zijn drie winkels tijdelijk gesloten omdat verschillende medewerkers besmet raakten met het virus.

De laatste weken kwamen er steeds meer klachten over de drukte bij het Outlet en de manier waarop het winkelcentrum omgaat met de coronamaatregelen. Zo zouden bezoekers geen anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Vorig artikelFotowedstrijd Cultureel Lint
Volgend artikelHittegolf: Vakantie vieren in Limburg