Boekenmarkt 2020 Kelpen-Oler gecanceld.

KELPEN-OLER – Omdat de organisatie  de veiligheid van haar bezoekers i.v.m. Covis-19 niet voldoende kan garanderen gaat Boekenmarkt 2020, die voor 10 en 11 oktober a.s. stond gepland, niet door. Dat betekent een enorme financiële aderlating voor Muziekvereniging Fanfare Sint Liduina Kelpen-Oler, die in juni ook al de Fietsenmakt moest cancelen.

De Boekenmarkt staat bekend om zijn grote kwaliteit, kwantiteit en geweldige sortering en is mede door de zeer lage prijzen jaarlijks de grootste en aantrekkelijkste van Midden Limburg geworden. De Boekenmarkt kan, bij gunstige Covid-19-ontwikkelingen, wellicht in het voorjaar van 2021 weer georganiseerd worden.

De inname en sortering van nog goed uitziende boeken gaat gewoon door. Geen encyclopedieën en geen tijdschriften s.v.p. LP’s DVD’s juist wel. Bel hiervoor met Tim Schmitz 06-57004894 of Lei Bours 06-41838783.  Aanlevering wordt dan met u geregeld.

Vorig artikelGrote vechtpartij azc Budel: 4 gewonden
Volgend artikelUitzendorganisatie AB Werkt ontslaat negentien medewerkers