Heien palen watervilla’s Wertha mouttoren

WEERT – Bouwvakkers van Jongen zijn gestart met het heien van palen voor de fundering van de watervilla’s naast de Wertha mouttoren.

Er zijn nog drie watervilla’s te koop in dit onderdeel van ‘Park ZuytWillemsvaert’ aan de Werthaboulevard. Dit park met appartementen en woningen brengt het beste van twee werelden samen. U wordt omgeven door kabbelend water en jonge aanplant. U zou haast vergeten dat het sfeervolle stadshart van Weert slechts op wandelafstand ligt.

Op deze plek aan de Zuid-Willemsvaart waar zich vanaf halverwege de negentiende eeuw de eerste industriële bedrijven vestigden, verrijst een nieuwe woonomgeving met ruim 200 huur- en koopwoningen in verschillende typen en prijsklassen. De nieuwbouw is van hedendaagse architectuur met verwijzingen naar het rijke verleden. De openbare ruimte krijgt een natuurlijke, groene inrichting.